CHRISTINA BJØRN

Min stemme - Lyden af dit brand

Pakkeløsning

Når du booker mig som speaker på en opgave, får du automatisk en tekstforfatter med i prisen. For jeg kan ikke lade være. Det er ikke sådan at jeg blander mig unødigt, men tit er tekstændringer nødvendige for at nå godt i mål.

Mit bud er, at jeg agerer tekstforfatter i hvert tredje speak session, hvor kunden er med i studiet virtuelt eller fysisk. Den ekstra service yder jeg gerne, for troværdigheden fordufter, hvis der ikke er styr på “hans og sin”, og helt personligt er jeg ikke interesseret i at lægge stemme til grammatisk volapyk. 

De seneste 15 år har jeg arbejdet som tekstforfatter på dansk og engelsk ved siden af jobbet som speaker. Også i alle de år jeg var radio- og TV-vært. Derfor kan jeg slet ikke lade være med at blande mig, hvis nogen har skrevet noget sludder, eller hvis budskabet kan komme til at skinne tydeligere igennem. Tit er det helt små justeringer, der får brikkerne til at falde på plads. 

Kunder er ofte meget optimistiske. Især når det kommer til antallet af sekunder vs. den rette stemning i spottet og antal ord. Så hér er det fedt at kunne hugge en hæl og klippe en tå undervejs, uden at det koster ekstra eller forsinker hele processen. 

Husk dét næste gang, du skal bruge en kvindelig speaker på dansk eller engelsk. Jeg smider en gratis tekstforfatter oven i hatten!

Og mangler du “bare” en tekstforfatter, koster jeg 795,- i timen eller et nærmere aftalt beløb ved større projekter.

Kh Christina

Mere til explorer

Just Eat !

Nyt brand i folden Det sker jævnligt, at jeg starter et samarbejde med en ny virksomhed og i bund og grund er jeg lige stolt

Læs mere »

I værtstøjet igen!

Jeg er en hamrende social snakkebjørnebasse. Og når jeg opholder mig i hjemmestudiet det meste af arbejdstiden, trænger jeg virkelig til at blive luftet ude

Læs mere »