CHRISTINA BJØRN

Min stemme - Lyden af dit brand

Just Eat !

Nyt brand i folden

Det sker jævnligt, at jeg starter et samarbejde med en ny virksomhed og i bund og grund er jeg lige stolt af dem alle. Meeen… lige netop denne nye kunde er et sandt forretningseventyr, og den slags er jeg stor fan af. Min nye samarbejdspartner, JUST EAT, blev lanceret af to ildsjæle for snart 20 år siden og formidler i dag over 13 millioner måltider om året – alene i Danmark. Derudover er de ved at grave sig godt og grundigt ind på det internationale marked, så de må jo kunne et eller andet. Nu har de i hvert fald min opbakning på speak-fronten, og så snart spottene ruller over TV- og webskærmen, smider jeg dem også op hér!

Bon Appetit!

Christina Bjørn

Mere til explorer

Juleeventyr

Mine indlæste julefortællinger er de seneste år blevet taget så godt imod, at jeg har valgt at udgive dem som en lille samling. I år

Læs mere »

Classic.fm ansætter Christina Bjørn

PRESSEMEDDELELSE (fra jysk fynske medier 24.11.2022) Classic.fm ansætter kendt værtinde På mandag den 28. november sætter den mangeårige radiovært Christina Bjørn sig bag mikrofonen,som nyansat

Læs mere »

Goodiebox christmas

Det betaler sig at rejse! Sproget udvikler sig dramatisk, og det kan ses på typen af opgaver, jeg lander. Flere og flere danske og internationale

Læs mere »