CHRISTINA BJØRN

Min stemme - Lyden af dit brand
Danish
English

Just Eat !

Nyt brand i folden

Det sker jævnligt, at jeg starter et samarbejde med en ny virksomhed og i bund og grund er jeg lige stolt af dem alle. Meeen… lige netop denne nye kunde er et sandt forretningseventyr, og den slags er jeg stor fan af. Min nye samarbejdspartner, JUST EAT, blev lanceret af to ildsjæle for snart 20 år siden og formidler i dag over 13 millioner måltider om året – alene i Danmark. Derudover er de ved at grave sig godt og grundigt ind på det internationale marked, så de må jo kunne et eller andet. Nu har de i hvert fald min opbakning på speak-fronten, og så snart spottene ruller over TV- og webskærmen, smider jeg dem også op hér!

Bon Appetit!

Christina Bjørn

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Mere til explorer

I værtstøjet igen!

Jeg er en hamrende social snakkebjørnebasse. Og når jeg opholder mig i hjemmestudiet det meste af arbejdstiden, trænger jeg virkelig til at blive luftet ude

Læs mere »