CHRISTINA BJØRN

Min stemme - Lyden af dit brand

I luften med nyt site – Yihaaaa!

Jeg sidder lige nu og klør mig lidt i nakken. For hvordan har jeg kunne køre min virksomhed i 14 år uden et ORDENTLIGT site?! 

Jo jo, jeg har da haft en hjemmeside, som har heddet Christinabjorn.dk lige fra starten, men den har været totalt hjemmestrikket og uden SEO, sikkerhed og synlighed. Så det må skyldes word of mouth og speaks, der altid sidder lige i skabet (hører jeg ude i byen).

Men nu skulle der dælme ske noget! Derfor har jeg brugt sommeren sammen med nogle af de vildeste folk inden for web, og sammen får vi nu min fine speak-biks (endnu mere) på landkortet. Eller verdenskortet, selvfølgelig! Jeg skal lige lære mig selv at være stor i slaw’et…. 

Bum! Nu er jeg ON AIR og klar til at blive fundet på world wide web – og stemmen…. den er lige så velsmurt, som den plejer. Så skriv eller ring bare, jeg er højest sandsynligt alligevel i studiet.

Kh Christina Bjørn

Mere til explorer

Juleeventyr

Mine indlæste julefortællinger er de seneste år blevet taget så godt imod, at jeg har valgt at udgive dem som en lille samling. I år

Læs mere »

Classic.fm ansætter Christina Bjørn

PRESSEMEDDELELSE (fra jysk fynske medier 24.11.2022) Classic.fm ansætter kendt værtinde På mandag den 28. november sætter den mangeårige radiovært Christina Bjørn sig bag mikrofonen,som nyansat

Læs mere »

Goodiebox christmas

Det betaler sig at rejse! Sproget udvikler sig dramatisk, og det kan ses på typen af opgaver, jeg lander. Flere og flere danske og internationale

Læs mere »