CHRISTINA BJØRN

Min stemme - Lyden af dit brand

I værtstøjet igen!

Jeg er en hamrende social snakkebjørnebasse. Og når jeg opholder mig i hjemmestudiet det meste af arbejdstiden, trænger jeg virkelig til at blive luftet ude i virkeligheden. Og det skal jeg lige love for, jeg blev forleden, hvor jeg var vært for en meget vellykket Casting Boot Camp i København.

Jeg har længe gået med tanken om at give noget erfaring videre til morgendagens talenter. En magiterning af alt det jeg har lært fra mit årti som radio- og TV-vært, kombineret med mit nuværende liv som fuldtids-speaker. Så da min amerikanske samarbejdspartner, Darion Taylor, som driver Tailor Talent Reels i Los Angeles spurgte, om ikke vi skulle bruge tiden fornuftigt, når nu han alligevel var et smut i Danmark, gav det god mening at skrue en boot camp sammen, som samler det bedste fra hans og min verden. 

Sammen med skuespilleren og filminstruktøren Julie Ølgaard fik vi skruet en hamrende relevant Boot Camp sammen for skuespillere, som vil være skarpere til at naile de vigtige castings. Og hvorfor er det så vigtigt…?! Jo, kort sagt, hvis du ikke kan performe til en casting, så stopper ballet ligesom dér. Intet call back, intet job. Selve castingen er endestationen for mange håbefulde talenter, så det skulle der laves om på.

Og jeg skal da lige love for, vi fik brugt boot campens seks timer fornuftigt. Vi rev dem igennem hele møllen, og ud på den anden side kom en flok meget velrustede og selvsikre “campister”, som meget snart begynder at få flere call backs. Ellers må du kalde mig Kurt! 

Min del bestod selvfølgelig i at gøre dem bevidste om deres stemmes potentiale, proppe dem med fifs og tricks og kaste dem ud på dybt vand med voice over, character acting, indtaling og reklamespeak.

I øjeblikket sidder vi og planlægger flere Casting Boot Camps i København, Århus og Online, og hvis Coronaen ellers ikke spænder for meget ben for os, melder vi meget snart nye datoer ud!

Kh Christina

Mere til explorer

Juleeventyr

Mine indlæste julefortællinger er de seneste år blevet taget så godt imod, at jeg har valgt at udgive dem som en lille samling. I år

Læs mere »

Classic.fm ansætter Christina Bjørn

PRESSEMEDDELELSE (fra jysk fynske medier 24.11.2022) Classic.fm ansætter kendt værtinde På mandag den 28. november sætter den mangeårige radiovært Christina Bjørn sig bag mikrofonen,som nyansat

Læs mere »

Goodiebox christmas

Det betaler sig at rejse! Sproget udvikler sig dramatisk, og det kan ses på typen af opgaver, jeg lander. Flere og flere danske og internationale

Læs mere »