CHRISTINA BJØRN

Min stemme - Lyden af dit brand
[gtranslate]
Juletræet HC Andersen - Christina Bjørn

Lyt til eventyret Grantræet

EN LILLE PERSONLIG ADVENTSGAVE – FRA MIG TIL DIG

Jeg sender dig en personlig hilsen og en lille adventsgave, fordi jeg værdsætter vores relation og det samarbejde, vi har – hvad enten vi er i daglig, ugentlig eller årlig kontakt.

Tiden er knap. Især i december. Derfor er min gave en kærlig påmindelse om, at livet leves nu og ikke først, når coronaen er væk. Vi skal finde plads til nærvær, selvom omstændighederne hverken er til julekram eller kys under misteltenen.

Som barn voksede jeg op med forældre og bedsteforældre, der elskede at fortælle historier. Især ved juletid husker jeg, at min mormor fandt den tunge, gamle bog frem med H. C. Andersens samlede værker. Siderne havde guldkanter, og der duftede helt specielt omkring os, når hun med forsigtighed åbnede bogen og bladrede hen til det eventyr, jeg havde valgt. Den stemning ønsker jeg at give videre.

Juletræet HC Andersen - Christina Bjørn

I år vil jeg læse et eventyr for dig og dine nærmeste. Helt i samme ånd som da jeg var barn. I skal høre et af H. C. Andersens mest berømte juleeventyr, Grantræet, til minde om, at livet leves bedst i nuet. Den påmindelse har vi brug for i denne tid, hvor manges liv og gøremål er sat på ufrivillig stand-by. 

Lad os værne om alt det, vi holder af og forhåbentlig bidrager min lille adventsgave til netop dét. Tænd et stearinlys, find pebernødderne frem, nyd en gløgg eller varm kakao mens I får fortalt eller genfortalt eventyret om Grantræet – eller lad børnene lytte til historien mens du klarer dagens sidste mails. Du er også velkommen til at videresende den til én, du holder af, som trænger til et lille eventyr i en mørk tid.

Lad juleeventyret begynde,

Christina Bjørn

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Mere til explorer

Pakkeløsning

Når du booker mig som speaker på en opgave, får du automatisk en tekstforfatter med i prisen. For jeg kan ikke lade være. Det er

Læs mere »

Just Eat !

Nyt brand i folden Det sker jævnligt, at jeg starter et samarbejde med en ny virksomhed og i bund og grund er jeg lige stolt

Læs mere »

I værtstøjet igen!

Jeg er en hamrende social snakkebjørnebasse. Og når jeg opholder mig i hjemmestudiet det meste af arbejdstiden, trænger jeg virkelig til at blive luftet ude

Læs mere »