CHRISTINA BJØRN

Min stemme - Lyden af dit brand
Juletræet HC Andersen - Christina Bjørn

Lyt til eventyret Grantræet

EN LILLE PERSONLIG ADVENTSGAVE – FRA MIG TIL DIG

Jeg sender dig en personlig hilsen og en lille adventsgave, fordi jeg værdsætter vores relation og det samarbejde, vi har – hvad enten vi er i daglig, ugentlig eller årlig kontakt.

Tiden er knap. Især i december. Derfor er min gave en kærlig påmindelse om, at livet leves nu og ikke først, når coronaen er væk. Vi skal finde plads til nærvær, selvom omstændighederne hverken er til julekram eller kys under misteltenen.

Som barn voksede jeg op med forældre og bedsteforældre, der elskede at fortælle historier. Især ved juletid husker jeg, at min mormor fandt den tunge, gamle bog frem med H. C. Andersens samlede værker. Siderne havde guldkanter, og der duftede helt specielt omkring os, når hun med forsigtighed åbnede bogen og bladrede hen til det eventyr, jeg havde valgt. Den stemning ønsker jeg at give videre.

Juletræet HC Andersen - Christina Bjørn

I år vil jeg læse et eventyr for dig og dine nærmeste. Helt i samme ånd som da jeg var barn. I skal høre et af H. C. Andersens mest berømte juleeventyr, Grantræet, til minde om, at livet leves bedst i nuet. Den påmindelse har vi brug for i denne tid, hvor manges liv og gøremål er sat på ufrivillig stand-by. 

Lad os værne om alt det, vi holder af og forhåbentlig bidrager min lille adventsgave til netop dét. Tænd et stearinlys, find pebernødderne frem, nyd en gløgg eller varm kakao mens I får fortalt eller genfortalt eventyret om Grantræet – eller lad børnene lytte til historien mens du klarer dagens sidste mails. Du er også velkommen til at videresende den til én, du holder af, som trænger til et lille eventyr i en mørk tid.

Lad juleeventyret begynde,

Christina Bjørn

Mere til explorer

Juleeventyr

Mine indlæste julefortællinger er de seneste år blevet taget så godt imod, at jeg har valgt at udgive dem som en lille samling. I år

Læs mere »

Classic.fm ansætter Christina Bjørn

PRESSEMEDDELELSE (fra jysk fynske medier 24.11.2022) Classic.fm ansætter kendt værtinde På mandag den 28. november sætter den mangeårige radiovært Christina Bjørn sig bag mikrofonen,som nyansat

Læs mere »

Goodiebox christmas

Det betaler sig at rejse! Sproget udvikler sig dramatisk, og det kan ses på typen af opgaver, jeg lander. Flere og flere danske og internationale

Læs mere »