CHRISTINA BJØRN

Min stemme - Lyden af dit brand

Mig?! Vocal trainer i Hollywood?

Jeg har indgået det vildeste samarbejde. Hands down og kæmpe skulderklap! 

Ej, hånden på hjertet, jeg er faktisk vildt stolt over, at de har ringet fra Hollywood og spurgt, om jeg vil være en del af et agency, som træner kommende skuespillere i at være bedre til at gå til castings, og som ønsker at supplere deres skuespillerkarriere med voice over acting og dubbing.    

Der er nemlig ikke så mange, der tænker over, hvor vigtig stemmen er i en “salgssituation”, som det jo reelt er, når du er til en audition eller casting. Du skal sælge dit unikke udtryk, og stemmen er SINDSSYG vigtig, tangerende altafgørende for, hvordan du performer, brænder igennem og huskes. 

Vi er lige nu i opstartsfasen og ved at finde ud af, hvordan et online-forløb skal strikkes sammen, så jeg kan sidde i lille bitte Virum og coache og fintune kommende stjerner – forhåbentlig! 

– At det så for mit vedkommende nærmest kommer til at foregår om natten, er så knap så glamourøst, men hva’ fa’en! Man kan jo ikke få det hele…

Men nu er det officielt – hvis du hører Viola Davis … Charlize Theron … eller Meryl streep, eller måske Bradley Cooper sige noget med en anelse dansk tone, så ved du hvor det kommer fra …

Kh Christina Bjørn  

Mere til explorer

Juleeventyr

Mine indlæste julefortællinger er de seneste år blevet taget så godt imod, at jeg har valgt at udgive dem som en lille samling. I år

Læs mere »

Classic.fm ansætter Christina Bjørn

PRESSEMEDDELELSE (fra jysk fynske medier 24.11.2022) Classic.fm ansætter kendt værtinde På mandag den 28. november sætter den mangeårige radiovært Christina Bjørn sig bag mikrofonen,som nyansat

Læs mere »

Goodiebox christmas

Det betaler sig at rejse! Sproget udvikler sig dramatisk, og det kan ses på typen af opgaver, jeg lander. Flere og flere danske og internationale

Læs mere »