CHRISTINA BJØRN

Min stemme - Lyden af dit brand

Årets første juleeventyr har en helt særlig betydning

Traditionen tro har jeg igen i år indlæst et juleeventyr, som du og dine nærmeste kan lytte på, mens I pynter op eller hygger med varm kakao og juleglögg.

I år har jeg valgt at indlæse en af de helt store klassikere, nemlig Den Lille Pige Med Svovlstikkerne af H. C. Andersen. Det er en dragende fortælling om håb og drømme, men den er også særlig aktuel i år, hvor der har været rekordmange ansøgninger om julehjælp blandt trængte danske familier. Knap 17.000 familier alene hos Dansk Folkehjælp.

Derfor har jeg besluttet at donere 20% af alle nye bookinger, der kommer ind fra i dag og frem til den 24. december. Hvis du skal bruge et speak af enhver art – og min stemme passer til – så lad os sammen bidrage til den gode julestemning! Bare skriv “julehjælp” i din henvendelse når du fanger mig på 31111806 eller cb@christinabjorn.dk

Min plan er at fordele midlerne ligeligt mellem organisationerne Julehjælpen.dk, Røde Kors, Folkehjælp.dk, Mødrehjælpen, Blå Kors og Frelsens Hær – med mindre du har et konkret ønske.

Når julen er omme offentliggør jeg selvfølgelig det samlede beløb.

Jeg glæder mig til at samle ind og til at levere speak af højeste kvalitet!

Rigtig glædelig 1. december!

Christina


Tryk her for at høre Den Lille Pige Med Svovlstikkerne af H. C. Andersen.

Mere til explorer

Juleeventyr

Mine indlæste julefortællinger er de seneste år blevet taget så godt imod, at jeg har valgt at udgive dem som en lille samling. I år

Læs mere »

Classic.fm ansætter Christina Bjørn

PRESSEMEDDELELSE (fra jysk fynske medier 24.11.2022) Classic.fm ansætter kendt værtinde På mandag den 28. november sætter den mangeårige radiovært Christina Bjørn sig bag mikrofonen,som nyansat

Læs mere »

Goodiebox christmas

Det betaler sig at rejse! Sproget udvikler sig dramatisk, og det kan ses på typen af opgaver, jeg lander. Flere og flere danske og internationale

Læs mere »

Pakkeløsning

Når du booker mig som speaker på en opgave, får du automatisk en tekstforfatter med i prisen. For jeg kan ikke lade være. Det er

Læs mere »