CHRISTINA BJØRN

Min stemme - Lyden af dit brand

Juleeventyr

Mine indlæste julefortællinger er de seneste år blevet taget så godt imod, at jeg har valgt at udgive dem som en lille samling. I år får du derfor hele tre juleeventyr, som kan høres her på siden til fri afbenyttelse.

I skal høre et af H. C. Andersens mest berømte juleeventyr, Grantræet, til minde om, at livet leves bedst i nuet og at græsset ikke nødvendigvis er grønnere på den anden side. Er I til digte, kan I lytte til Johan Krohns, Peters Jul, fordi det over 150 år gamle juledigt minder os om livets små glæder – selvom de ikke altid er lige lette at få øje på. Du får også en af de helt store klassikere, nemlig Den Lille Pige Med Svovlstikkerne af H. C. Andersen. Det er en dragende fortælling om håb og drømme, men den er også særlig aktuel i år, hvor krig og utryghed hærger tæt på os.

Tænd et stearinlys, nyd en gløgg eller varm kakao mens I får fortalt eller genfortalt eventyrene – eller lad børnene lytte til historien, mens de voksne klarer dagens sidste gøremål. Du er også velkommen til at videresende den til én, du holder af, som trænger til eventyr i en mørk tid.

Rigtig glædelig jul

Grantræet, af H. C. Andersen, læst af Christina Bjørn
Peters Jul, af Johan Krohn, læst af Christina Bjørn
Den Lille Pige Med Svovlstikkerne, af H. C. Andersen, læst af Christina Bjørn

Mere til explorer

Classic.fm ansætter Christina Bjørn

PRESSEMEDDELELSE (fra jysk fynske medier 24.11.2022) Classic.fm ansætter kendt værtinde På mandag den 28. november sætter den mangeårige radiovært Christina Bjørn sig bag mikrofonen,som nyansat

Læs mere »

Goodiebox christmas

Det betaler sig at rejse! Sproget udvikler sig dramatisk, og det kan ses på typen af opgaver, jeg lander. Flere og flere danske og internationale

Læs mere »

Pakkeløsning

Når du booker mig som speaker på en opgave, får du automatisk en tekstforfatter med i prisen. For jeg kan ikke lade være. Det er

Læs mere »