CHRISTINA BJØRN

Min stemme - Lyden af dit brand

Kommuner er åbenbart min thing

Min portfolio er bred. Virkelig bred. Men der er alligevel ved at tegne sig et mønster, tror jeg…

Jeg er 36 år og har vel en voice range, der hedder 12-55 år. Men hvis jeg skal være helt ærlig, så er det efterhånden oftere og oftere, at jeg bliver booket til at lyde som en kvinde plus minus min egen alder. En gang imellem stikker det stadig helt af, når der skal speakes en reklamefilm for Barbiedukker, modellervoks eller lægges stemme til en app eller et spil for børn, men der er længere mellem snapsene. Indtil forleden hvor en af landets største kommuner henvendte sig og ville have mig til at spille en ung teenager, som havde været udsat for afpresning i cyberspace. Det gik fint. Kunden var glad. Jeg var glad. Alle var glade. Og dermed kunne jeg føre kommunal instans nummer tre på listen over samarbejdspartnere, som nu tæller København, Odense og Ringsted. 

– Så mangler jeg bare de resterende hvad… 95 kommuner…?

Kh Christina Bjørn

Mere til explorer

Juleeventyr

Mine indlæste julefortællinger er de seneste år blevet taget så godt imod, at jeg har valgt at udgive dem som en lille samling. I år

Læs mere »

Classic.fm ansætter Christina Bjørn

PRESSEMEDDELELSE (fra jysk fynske medier 24.11.2022) Classic.fm ansætter kendt værtinde På mandag den 28. november sætter den mangeårige radiovært Christina Bjørn sig bag mikrofonen,som nyansat

Læs mere »

Goodiebox christmas

Det betaler sig at rejse! Sproget udvikler sig dramatisk, og det kan ses på typen af opgaver, jeg lander. Flere og flere danske og internationale

Læs mere »