CHRISTINA BJØRN

Min stemme - Lyden af dit brand

Kommuner er åbenbart min thing

Min portfolio er bred. Virkelig bred. Men der er alligevel ved at tegne sig et mønster, tror jeg…

Jeg er 36 år og har vel en voice range, der hedder 12-55 år. Men hvis jeg skal være helt ærlig, så er det efterhånden oftere og oftere, at jeg bliver booket til at lyde som en kvinde plus minus min egen alder. En gang imellem stikker det stadig helt af, når der skal speakes en reklamefilm for Barbiedukker, modellervoks eller lægges stemme til en app eller et spil for børn, men der er længere mellem snapsene. Indtil forleden hvor en af landets største kommuner henvendte sig og ville have mig til at spille en ung teenager, som havde været udsat for afpresning i cyberspace. Det gik fint. Kunden var glad. Jeg var glad. Alle var glade. Og dermed kunne jeg føre kommunal instans nummer tre på listen over samarbejdspartnere, som nu tæller København, Odense og Ringsted. 

– Så mangler jeg bare de resterende hvad… 95 kommuner…?

Kh Christina Bjørn

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Mere til explorer

Goodiebox christmas

Det betaler sig at rejse! Sproget udvikler sig dramatisk, og det kan ses på typen af opgaver, jeg lander. Flere og flere danske og internationale

Læs mere »

Pakkeløsning

Når du booker mig som speaker på en opgave, får du automatisk en tekstforfatter med i prisen. For jeg kan ikke lade være. Det er

Læs mere »

Just Eat !

Nyt brand i folden Det sker jævnligt, at jeg starter et samarbejde med en ny virksomhed og i bund og grund er jeg lige stolt

Læs mere »