CHRISTINA BJØRN

Min stemme - Lyden af dit brand

Juleeventyr

Mine indlæste julefortællinger er de seneste år blevet taget så godt imod, at jeg har valgt at udgive dem som en lille samling. I år får du derfor hele tre juleeventyr, som kan høres her på siden til fri afbenyttelse.

I skal høre et af H. C. Andersens mest berømte juleeventyr, Grantræet, til minde om, at livet leves bedst i nuet og at græsset ikke nødvendigvis er grønnere på den anden side. Er I til digte, kan I lytte til Johan Krohns, Peters Jul, fordi det over 150 år gamle juledigt minder os om livets små glæder – selvom de ikke altid er lige lette at få øje på. Du får også en af de helt store klassikere, nemlig Den Lille Pige Med Svovlstikkerne af H. C. Andersen. Det er en dragende fortælling om håb og drømme, men den er også særlig aktuel i år, hvor krig og utryghed hærger tæt på os.

Tænd et stearinlys, nyd en gløgg eller varm kakao mens I får fortalt eller genfortalt eventyrene – eller lad børnene lytte til historien, mens de voksne klarer dagens sidste gøremål. Du er også velkommen til at videresende den til én, du holder af, som trænger til eventyr i en mørk tid.

Rigtig glædelig jul

Grantræet, af H. C. Andersen, læst af Christina Bjørn
Peters Jul, af Johan Krohn, læst af Christina Bjørn
Den Lille Pige Med Svovlstikkerne, af H. C. Andersen, læst af Christina Bjørn

Mere til explorer

Just Eat !

Nyt brand i folden Det sker jævnligt, at jeg starter et samarbejde med en ny virksomhed og i bund og grund er jeg lige stolt

Læs mere »

I værtstøjet igen!

Jeg er en hamrende social snakkebjørnebasse. Og når jeg opholder mig i hjemmestudiet det meste af arbejdstiden, trænger jeg virkelig til at blive luftet ude

Læs mere »