CHRISTINA BJØRN

Min stemme - Lyden af dit brand

Radiostemmen – hvor det hele startede …

Da jeg startede som radiovært på The Voice i 2008 var det en dream come true. Tænk engang, sådan en jyde som mig, der pludselig var blevet en københavner med fanpost-adresse i Magstræde! Det føles som hundrede år siden…

Det er også hundredevis – nok nærmere tusindvis af musiknumre, interviews og alllt for tidlige morgentimer siden, men det har været det hele værd, og det er en stor del af grunden til, at jeg nu har valgt at fokusere 100% på mit professionelle liv som speaker og voice over. 

The Voice blev for længe siden skiftet ud med DR’s P3 og sidenhen P7 Mix, som jeg var med til at lægge i graven ved årsskiftet.
Med to unger og et liv i provinsen er det en kæmpe luksus at have et hjemmestudie, der bare spiller, og som ikke stjæler 45 minutter i bilkøer hver vej!

Jeg kan takke mine mange radioår for, at jeg har så godt styr på, hvordan jeg bruger stemmen. Hvordan jeg forbliver interessant og nærværende. Hvordan jeg har hjertet med uden at blive mekanisk, og hvordan jeg altid har i baghovedet, at det er rigtige mennesker, jeg formidler budskaber til. Det kommer alle mine samarbejdspartnere og kunder til gode nu.

Kh Christina Bjørn

Mere til explorer

Juleeventyr

Mine indlæste julefortællinger er de seneste år blevet taget så godt imod, at jeg har valgt at udgive dem som en lille samling. I år

Læs mere »

Classic.fm ansætter Christina Bjørn

PRESSEMEDDELELSE (fra jysk fynske medier 24.11.2022) Classic.fm ansætter kendt værtinde På mandag den 28. november sætter den mangeårige radiovært Christina Bjørn sig bag mikrofonen,som nyansat

Læs mere »

Goodiebox christmas

Det betaler sig at rejse! Sproget udvikler sig dramatisk, og det kan ses på typen af opgaver, jeg lander. Flere og flere danske og internationale

Læs mere »