Vært på nyt program

Mit nye liv starter i morgen!

3528

Som jeg skrev i dette indlæg for nogle måneder siden, så har jeg taget en vigtig beslutning om at få gjort noget ved min flyskræk. Den dræbende livsindsnævrende flyskræk, som gennem årene har holdt mig fra at opleve verden sammen med de mennesker, jeg holder mest af.

At slippe af med skrækken er derfor noget, jeg har villet i mange år, men som med så meget andet – en latterlig lille løbetur for eksempel – så er det sværeste at tage det første skidt.

Det første skridt tog jeg tilbage i november måned, da jeg sad stortudende foran de to undervisere hos Flytryg og fortalte hvordan jeg havde det med at flyve. De godt kunne se, at flyvning ikke var min kop the, og at jeg i øvrigt burde investere i en vandfast mascara. De var samtidig begge enige om, at sådan én som mig var til at kurere, for kvinder i starten af 30’erne er åbenbart prototypen på skræk og kontrol. Who would have thought! De ville dog ikke lade mig komme på kurset i november, da jeg skulle have noget tid til at bearbejde det faktum, at tilmeldingen i sig selv er et stort skridt at tage.

De seneste måneder har jeg så i stilhed klippet usynlige datoer af en lang strimmel og forberedt mig mentalt på, at jeg skal være åben over for de ting, jeg bliver mødt med på kurset. Og den seneste uge har jeg sovet ret urroligt og haft de sædvanlige underlige fly-drømme og tænkt meget over, at jeg på søndag skal tur/retur til Stockholm til ingen verdens nytte. – Som jo så er til alverdens nytte, for turen bliver afslutningen på kurset og starten på et liv uden flyskræk!

Ja, i morgen kl. 13:00 i en hangar på Amager starter mit nye liv. For det skal være et nyt liv. Det har JEG bestemt. Jeg skal ikke længere være slave af en irrationel følelse af dødsangst og dommedagssvedige håndflader. Nu er det MOR, der bestemmer. Jeg er spændt på om jeg er lige så høj i hatten i morgen, når første kursusdag er overstået. Eller nårh nej, sådan skal jeg jo ikke tænke længere. Positiv positiv, du kan godt, lev nu livet for hulan!

Mere om min vej mod et liv uden flyskræk følger i morgen. Og er du i samme båd, så smid gerne en kommentar herunder, så vi kan hjælpe hinanden <3

 

Kh

Christina Bjørn

 

foto: freepik.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vært på nyt program