Sandheden om citroner

Vært på nyt program

christina-bjoern-jump

Det er efterhånden et lille halvt års tid siden, jeg sprang sådan her rundt foran DR-fotografen Agnete Schlicthkrulls kamera. Men det er først nu, at de nye fotos får følgeskab af et nyt program.

Det hedder Den Røde Tråd og sendes på P7 Mix hver søndag kl. 12-14 og hver onsdag kl. 17-19. Det er et program, som jeg selv har udviklet, og som jeg i øvrigt har haft lyst til at lave i et par år nu, men jeg har aldrig fået pitchet idéen ind til de højere magter. Men nu er det her, og det er fedt!

Den Råde Tråd er et apropos-program, hvor jeg linker musikken til hinanden på kryds og tværs. Det sætter fokus på, hvordan artisterne, producerne, sangskriverne, spillestederne, titlerne og genrerne har en masse med hinanden at gøre, når man lige graver et spadestik dybere. Så samtidig med at jeg spiller en masser (synes jeg selv) lækker popmusik, så får du en de interessante historier om dét, vi hører. Ting, du nok ikke vidste i forvejen.

Jeg sender her kl. 12 i dag, hvis du har tid og lyst til at lytte med. Ellers kan du altid hente det ned som stream eller Podcast. Og ellers kan vi altid lyttes ved i Weekendmix lørdag fra morgen fra 9-11, før min kære kollega Jonas Gülstorff sender sit super interessante program Sangskriver 🙂

Rigtig god søndag!

 

Kh Christina Bjørn

DEN RØDE TRÅD

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandheden om citroner