Unik rabat KUN for mine læsere!

Uldent tip til iskolde fødder

image

Har du også fået kolde fødder? Altså ikke i overført betydning, men sådan rent bogstaveligt!? Det har jeg alt for ofte, og nu bliver der gjort noget ved problemet én gang for alle.

Kolde fødder kan skyldes mange ting – også sygdom. I mit tilfælde har jeg et blodtryk, som er lidt i den lave ende, og min egen teori er, at der også nogle gange bliver lukket lidt af for mit blodomløb til fødderne, hvis jeg sidder meget i den samme arbejdsstilling i løbet af dagen eller i sofaen om aftenen. Den sidste del er min egen skyld, så det bliver et klart nytårsforsæt at bevæge mig oftere i løbet af dagen. Tit bliver fødderne så iskolde, at de nærmest skaber rimfrost på indersiden af mine sokker, og intet kan få dem varme igen. Underbenene er dejlig varme, men der går nærmest et usynligt bånd på tværs lige over mine ankler, hvor temperaturforskellen er skræmmende! Fodmassage og et varmt fodbad kan hjælpe, men ofte kun midlertidigt. Har også en teori om at ingefær giver lidt, men det får jeg altså heller ikke spist hver dag, selvom jeg elsker det og i øvrigt spiser thaimad herfra minimum tre gange om ugen. Yummy!

Når ret skal være ret, så går jeg ofte i lidt for koldt fodtøj for årstiden. Jeg elsker mine sneakers, og så skal det altså stå ned i stænger eller vælte ned med sne, før du får mig i en rigtig vinterboot. Derfor har jeg fundet mig nogle geniale uld-indlæg til skoene, som samtidig har et mellemlag af skum, så jeg kommer i god afstand af kulden fra jorden og får den smule fugt, der kan være inde i skoene til at holde sig fra mine fusser. Og nej, de er ikke fundet i en fancy fashion butik, men i noget så jordnært som Engelbert Strauss, som sælger beklædning til håndværkere og arbejdsfolk som er ude i al slags vejr. Det må så’gu’ da virke, hvis de kan holde varmen!

Se de smarte såler herunder, og det næstbedste – de koster ikke en bjælde! Hhv. 40 og 60 kroner parret. What’s not to like?!

Kh

Christina Bjørn


Uldindlæg til venstre og uldindlæg til højre. Begge fra Engelbert Strauss.image

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Unik rabat KUN for mine læsere!