EAT LIKE A CHAMPION!

Unik rabat KUN for mine læsere!

imageLaktosetester til hjemmebrug, Habibi-elg med varme/kulde, Doodlebags on the run, RadiCover med 91% beskyttelse

Så blev det endelig december!

Efter at jeg er blevet mor, er denne tid på året blevet endnu mere vigtig, fordi min datter nu er så stor, at hun kan glædes ved julepynt, julekalender og gaver.

Og jeg har nu været så heldig at få lov til at glæde dig og dine små med en helt unik rabat på mine personlige favoritter. Ting, som jeg samtidig synes er idéelle julegaveidéer. Jeg er rigtig glad for mange af de ting, jeg har fra helsebarn.dk, og de søde folk derfra er gået med til her i december at give mine læsere en helt unik rabat på 10% på mine personlige favoritter, som du kan se øverst og i øvrigt blive klogere på herunder.

– Og hvis du skulle være i tvivl, så får jeg ikke noget som helst ud af, om du køber produkterne – andet end at hjælpe dig, så du kan få de bedste produkter oven i købet med lidt rabat! Anse mig bare som en julenisse med overskud 🙂

Først er der laktosetesteren, som nu endelig har gjort det muligt for dig at finde ud af, om du eller en anden i familien – for eksempel dit barn – kan tåle mælk helt uden at gå til lægen! Det er altså en hjemmetest, så ingen blodprøver og besvær, bare en lille smule spyt og DNA’en vil fortælle dig, om du er laktoseintolerant. Med i pakken følger også en frankeret æske, hvori du lægger prøven, som sendes til et laboratorium. Efter en lille uge får du et svar, som er 99,5% sikkert. Der er jo så meget snak om mælk og dens dårlige egenskaber. Dem tror jeg ikke selv på, men det er virkelig relevant at vide, om du ikke producerer laktase, altså det enzym, der afgør, om du kan fordøje mælkesukker. Er det ikke tilfældet, så skal du holde dig fra den hvide væske. Køb laktosetesteren her med den unikke rabat ved at bruge koden “Bjoern10” når du går til kassen.

Så er der Habibi-elgen, som vi ELSKER herhjemme. Jeg har også skrevet dette indlæg om vores lille kæledyr før. Vi slås nærmest om at få den med under dynen om aftenen, og min datter på 20 måneder peger tit på mikrobølgeovnen og råber “elg elg elg”. Den skal nemlig derind i op til 90 sekunder for at blive dejlig varm til natten, til barnevognen eller til at hygge med i autostolen. Og den holder sig lun i op til 1,5 time. Den er fyldt med naturlige hampefrø og dermed ikke fuld af gift og silikone, som mange andre varme-dyr er. Den kan i øvrigt også bruges kold, hvis I er feberramte og har brug for en kølig ven i nøden. Køb den her med den unikke rabat ved at bruge koden “Bjoern10” når du går til kassen.

Noget vi nærmest bruger dagligt herhjemme, er de geniale doodle bags som er 100% kemifri. Du kender sikkert smoothies- og måltidsposerne fra supermarkedet, og princippet er det samme. Den store forskel er, at du selv bestemmer, hvad du vil putte i poserne – og dermed i dit barn. Så for at undgå de sukkerholdige pureer og de langtidsholdbare kødretter (undskyld, hvem giver helt ærligt deres børn sådan noget hundeæde??!), så kan jeg hurtigt lave en lækker grød eller røre en lind kartoffelmos eller kødsovsrest og hælde i posen. Så har vi et godt og nærende måltid med på farten – langt sundere og billigere end de præfabrikerede varianter. Poserne fås også med en tilhørende ske. Og så kan de tåle opvaskemaskine og fryser og dermed bruges igen og igen så længe zip-lukningen holder. De behøver heller ikke kun være til de små. Brug dem til solcreme på rejsen i din håndbagage, eller til en rest sovs fra aftensmaden. Køb dine doodlebags her med den unikke rabat ved at bruge koden “Bjoern10” når du går til kassen.

Sidst, men ikke mindst, er der mobilcoveret, som reducerer de skadelige elektromagnetiske stråler med hele 91%. Lige siden min datter var helt lille, begyndte hun at interessere sig for vores mobiler, fordi det jo er dem, vi taler i konstant og glor besatte på, så det ville hun selvfølgelig også. Længe måtte jeg kæmpe for at holde hende fra min telefon – både af praktiske årsager og fordi jeg ved, hvor skadelig strålingen er. Jeg har også konsekvent holdt mobilen ude af soveværelset, så vi ikke ligger i stråler hele natten. Bivirkningerne ved mobilstrålingen – som dette cover har en dokumenteret beskyttelse imod – kan, ifølge laboratorierne TÜV Rheinland, BACL, Delta og Quietek, være hovedpine, stress, nedsat fertilitet, kræft og celleforandringer, svækket immunsystem, depression og nedsat indlæringsevne. Coveret i flip-side designet er lavet af læder og har plads til kreditkort og huller til kamera, blitz, strøm og headphones. Køb coveret her med den unikke rabat ved at bruge koden “Bjoern10” når du går til kassen.

Det var dagens gode tilbud, synes jeg selv. Rabatkoden “Bjoern10” gælder i øvrigt hele december 2016.

Glædelig jul og god meningsfuld shopping!

Kh

Christina Bjørn

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EAT LIKE A CHAMPION!