Spis mere, træn mindre!

Hvad skal jeg på den røde løber?!

image

Sådan havde jeg det i starten. Og den røde løber er stadig et kejtet sted at opholde sig. Jeg bevæger mig nu heller ikke så meget rundt på de røde løbere for tiden. Dels fordi jeg er blevet mor og synes, det er meget dejligere at være hjemme hos hende, men også fordi jeg ikke er aktuel på TV i øjeblikket – på nær på et hav af reklamespeaks! 😄

Jovist, jeg sender en masse radio på P7 Mix, men det er ingen nyhed, så jeg holder mig lidt neutral for tiden, og det er sgu også ret dejligt. Hver ting til sin tid. Nu må vi se, hvad der sker i det nye år… 😉

Jeg kan sagtens se pointen med rød løber, selvpromovering og promovering af en ny film eller et tv-show. Promovering af en tøjsponsor eller lignende. Det giver mening for alle, og det er den vej, det går. Jeg føler mig bare bedst tilpas foran presseopbuddet, hvis jeg har noget nyt og aktuelt at byde på. Ellers er det sådan lidt en “Hej, hvad vil du her!?”-følelse jeg får. Nej nej, de aktuelle ansigter skal have deres spotlight for sig selv.

Nogle gange tænker jeg tilbage på den vilde periode i mit liv, hvor jeg nærmest ind fra højre blev forsidestof på grund af min værtsrolle på et dengang længe ventet TV-show. Og det var en ny følelse, kan jeg love dig! Jo jo, jeg havde da lavet en smule TV på The Voice forinden og været en del af konferencier-staben ved deres store musikevent i Tivoli en enkel gang, men pludselig at skulle genskabe Husk Lige Tandbørsten i bedste sendetid på DR sammen med Christian Fuhlendorff, og mest skræmmende af alt skulle opfylde den forventning hele befolkningen havde til “de nye” Casper Christensen og Anette Toftgård, var en crazy oplevelse. Det var for det første en meget intens tid, hvor alle ville have en bid af “bjørnen”, og det var dælendylme ret mærkeligt. På godt og ondt. For ja, det er da sjovt at prøve noget så anderledes, og det er en pigedrøm at blive stadset op hele tiden, men det er godt nok svært at have sig selv med i det hele vejen. Og når man samtidig forfølges af blodsultne fotografer, som gør, hvad de kan for at finde noget “snask”, så bliver det også ret ubehageligt. For man er jo vant til at have tiltro til sine medmennesker. Det kan man ikke have, i den situation. Når man pludselig ser sig selv hængt ud i pressen, så kan det godt være lidt svært at koncentrere sig om det, der er vigtigt. Man mister virkelig jordforbindelsen. Jeg gjorde i hvert fald. Heldigvis har jeg fundet den igen!

Og det er egentlig slet ikke dét, jeg havde tænkt mig, at indlægget hér skulle handle om, for det kræver en længere smøre, som du kan få en anden gang, når jeg er i humør til at gå ned ad den sti. Så skal du nok høre, hvordan jeg blev hvirvlet ind i alt det der TV-pjat. Lige nu vil jeg hellere kigge tilbage på en håndfuld af de fine red carpet moments, hvor det gav god mening for mig at stå der og smile. Du kan se dem herunder eller øverst, hvor jeg i øvrigt er 5 måneder henne med Caroline. Så vil jeg nyde resten af dagen herhjemme i mine joggings og en hestehale, inden den står på formiddagsradio på P7 Mix i morgen fra kl. 8-12.

– Og kommenter gerne hvilken stil, du er mest til, for jeg er selv i tvivl 😝💦

Kh

Christina Bjørn

image

image image
image

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spis mere, træn mindre!