Sidste gang jeg bloggede...

Sidste gang jeg bloggede…

CHRISTINA-BJØRN-HUSK-LIGE-TANDBØRSTEN-768x1024

… Så jeg sådan ud!

Det gør jeg stadig. Bilder jeg mig selv ind. I mine drømme. Ej, det er pjat. Der er gået fire år, siden jeg var medvært (sidekick, hvis du spørger Christian Fuhlendorff) på Husk Lige Tandbørsten, og siden jeg sidste gang skrev et blogindlæg, er jeg blevet mor, en gift kvinde i 30’erne, snothamrende selvstændig og endnu mere træt, end du kan forestille dig (med mindre du heller ikke har sovet det sidste halve år?!). ) på Husk Lige Tandbørsten, og siden jeg sidste gang skrev et blogindlæg, er jeg blevet mor, en kvinde i 30’erne, forstadsfrue, snothamrende selvstændig med tusind bolde i luften og endnu mere træt, end du kan forestille dig (med mindre du heller ikke har sovet det sidste halvandet år?!). Det vænner man sig til… Hmm.

Under min barsel gik det for alvor op for mig, hvor vigtigt det er at dele ud af sine erfaringer – for hvor HAR de danske morbloggere hjulpet mig meget under mine graviditet og i den første tid som moar! Thank you allll! De gav mig lysten til selv at skrive om mit liv, min alsidige karriere i mediebranchen, min rolle som mor og om min baggrund inden for human ernæring og fitness. Ikke at jeg selv er speciel fit og sund i øjeblikket, men jeg VED alt om hvordan og hvorledes DU bliver sundere, og det tæller da også, ik’?! 🙂

Jeg glæder mig meget til at dele mine oplevelser med dig!

KH C

image

 

 

2 kommentarer

 • I could not resist commenting. Exceptionally well
  written!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I have been browsing online more than 4 hours today, yet I never found any
  interesting article like yours. It is pretty worth enough for me.

  In my view, if all webmasters and bloggers made good
  content as you did, the web will be a lot more useful
  than ever before.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste gang jeg bloggede...